Q&A #1 Get to know us!

Videos

Hey babes! Het is zondag en dat wordt op LEOMIE de dag dat er video’s geplaatst gaan worden. Vandaag gaan we van start met de eerste echte officiële video van LEOMIE. Om een goede start te maken leek het ons een goed idee dat jullie ons persoonlijk gaan leren kennen. Middels een Q&A  met vragen uit verschillende get to know us tags dachten wij dat jullie ons het beste konden leren kennen. Ben je heel benieuwd wie die meiden achter LEOMIE precies zijn? Kijk dan gauw de video en hopelijk kennen jullie ons dan al iets beter!

Happy sunday babes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s