Cover #1 Loved !

Videos

Hi babes,

Komende donderdag is het alweer Valentijnsdag. Om alvast in de liefdessfeer te komen is hebben we vandaag een cover van een van mijn favoriete liefdesliedjes. Dan heb ik het over Loved van Lucy Hale. Lucy Hale kennen de meeste misschien als “Aria” uit de serie “Pretty little liars”. Naast dat zij een fantastische actrice is is ze ook een fantastische zangeres met prachtige nummers. Vandaag cover ik dus een nummer van haar en word ik begeleid op de piano door mijn lieve broer.

Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat me dat zeker even weten in de comments!

Lots of love babes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s