Storytime #2 Vrijgezel zijn!

Videos

Hoi babes,

Happy sunday! Vandaag staat er een storytime video voor jullie klaar met een onderwerp waar ik zelf moeite mee had om die vorm te geven, maar waar ik het wel leuk vond om over te hebben. Ik heb het dan over het onderwerp als vrijgezel door het leven gaan. In deze video neem ik jullie mee in de voorgeschiedenis van mijn liefdesleven, zodat jullie een beeld hebben van mijn eerdere ervaringen binnen de liefde. Ook vertel ik jullie in deze video de voordelen en de nadelen die ik ervaar tijdens mijn vrijgezellen status.

Het onderwerp is een experiment binnen de storytime videos dus laat zeker even weten in de comments wat je van de video vond.

Geniet nog lekker van jullie weekend!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s