Cover #3 Waar ga je heen!

Videos

Hi Babes,

Vandaag komt de allerlaatste cover op LEOMIE online. In de video zelf leg ik duidelijker uit waarom dit zo is, want het heeft namelijk een hele leuke en spannende reden. Verder valt er niet zoveel te vertellen over de video behalve dat ik het een super tof nummer vind om te zingen. In de video heb ik het nummer “waar ga je heen” van Maan gezongen. Hopelijk vinden jullie het ook mooi.

 

Laat zeker in de comments achter wat je van de cover vindt. Wil je mij nou ook verder volgen op mijn eigen kanaal om daar andere covers van mij nog te zien klik dan op de onderstaande link en abonneer je op het kanaal, dan mis je de eerste nieuwe cover niet!

Persoonlijke YouTubekanaal: https://www.youtube.com/user/Leoniesingasong

With love,

Leonie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s