Verjaardagsblog Leonie

Blogartikelen

Hi babes. We hebben een weekje overgeslagen i.v.m. technische problemen maar zijn nu weer back in the game. Met vandaag een heel bijzondere blogartikel! Onze lieve Leo (Leonie) is deze zaterdag jarig en dat moet gevierd worden. Twee maanden terug feliciteerde ze mij met een hele mooie verjaardagsvideo, vandaag krijgt Leo van mij ook een speciale felicitatie: in blogartikel-vorm. Aangezien die lieverd zaterdag 23 kaarsjes uit mag blazen leek het me leuk om in dit artikel 23 redenen te noemen waarom ik Leo zo’n mooi persoon vind en waarom ik met trots kan zeggen dat zij een van mijn beste vriendinnen én collega is. Enjoy lieverds.

1. Babyblue
Leonie heeft legit de mooiste ogen die ik óóit gezien heb. Haar blauwe ogen stralen helder en fel, dit zie je zelden. Deze maken haar een prachtige en bijzondere verschijning.

2. Luisterend oor
Door een combinatie van karakter en carrièrevaardigheden is Leonie een van de beste gesprekspartners die er is. Wanneer ze naar je verhaal luistert, luistert ze écht (in tegenstelling tot velen die enkel wachten tot zij iets kunnen zeggen). Als ik mijn hart lucht bij Leonie voel ik me altijd gehoord en serieus genomen.

3. Accentjes
Het is een dingetje van onze vriendschap: overal waar wij samen komen vinden we het leuk om in gekke accentjes te praten. Limburgs en Amsterdams zijn onze favo (Amsterdam wantja Dave Roelvink.. smelt). We maken er een spelletje van maar Leo is er nog verdomd goed in ook! Ik ga helemaal stuk om haar accentjes en de overtuiging waarmee ze deze brengt.

4. Yin en Yang
Op veel vlakken zij we echte tegenpolen maar dat maakt onze vriendschap zoveel meer bijzonder! Die tegenstrijdige eigenschappen zorgen bij ons niet voor conflicten maar juist het tegenovergestelde: we leren van elkaar, inspireren en motiveren elkaar en vullen elkaar aan in eigenschappen.

5. Stijltje
Leo heeft een heel uniek stijltje, Bohemian, een beetje stoer en een beetje lief. Ze volgt haar hart als het op fashion aankomt, negeert de algemene modes als het haar niet aanspreekt en durft voor specifieke items te kiezen. Deze weet ze top te combineren, ze creëert de tofste outifts. Veel liefde voor haar gevoel voor stijl!

6. Social media junkies
We zijn beide gek op social media en delen een hoop met elkaar. Van inspirerende quotes, tot interessante persoonlijkheden. Ik volg een hoop accounts door Leonie en andersom, zo houden we elkaar up to date en hebben we altijd wat om samen over te praten.

7. Spiritueel gebrabbel
Het is geen geheim dat ik spiritualiteit en astrologie de shit vind. In tegenstelling tot velen is Leonie iemand die dit écht kan waarderen. Veel vriendinnen en bekenden haken af als ik over deze onderwerpen begin, lol. Maar Leo niet, ze vindt het zelfs interessant. Als ik er met haar over spreek heb ik het idee dat ze er echt van geniet om er meer over te leren. Qua astrologie heb ik haar sowieso aangestoken: she loves it, yay! 😉

8. Undercover fotograaf
Leonie is stiekem een professionele fotografe. Nee grapje. Maar het zou zo kunnen. Haar fotografie skills zijn bizar goed. Ze weet leuke concepten te bedenken en speelt met kleuren, vormen en licht. Ze inspireert me enorm in die zin! Daarnaast zorgt het voor prachtige content op onze Instagrampagina. Gotta love it.

9. Koel vs. warm
Ook qua uiterlijk zijn Leo en ik tegenpolen. Vooral in tinten: Leo’s haar-, oog- en huidskleur zijn aan de koele kant terwijl die van mij vrij warm zijn. In kleding spelen we in op deze tinten dus vaak zijn we echt totaal verschillend als je ons op straat tegenkomt. Dit verschil is echter supertof op foto’s! Als we samen op de foto staan komt dit heel gaaf over. Door onze contrasten “outshinen” we elkaar niet, we zijn gewaagd aan elkaar 😉

10. Lunch, brunch, borrel
Leonie en ik zijn fan van samen eten. Onze smaak ligt redelijk op een lijn: waar ik ook met Leo ga eten, het stelt me nooit teleur. Sushi, salade, ei en avocado op toast,  smoothie bowl etc. We houden allebei van vers eten met veel smaak: dat zit wel goed. Veel liefde voor onze eet-afspraakjes.

11. Talentje
Leo is ontzettend talentvol in het kader van zingen, dansen en acteren. Ze doet niet voor niets een musicalopleiding natuurlijk 😉 Altijd als Leonie een liedje zingt word ik overvallen door kippenvel. Toen ik naar een van haar voorstellingen ging kijken was ik zó overmand door trots! Ze stond daar echt te shinen en liet iedereen zien wat ze in huis heeft. En dat is een heleboel, geloof me! Haar talent is ongekend.

12. Creatief en out of the box
We hebben elkaar leren kennen tijdens de minor van onze opleiding die in het teken stond van creativiteit en out of the box denken. Leonie is een van de weinige mensen waarmee ik kan levelen op dat gebied. We kunnen onze creatieve uitspattingen en fantsie de vrije loop laten bij en dat is awesome. Zeker ook voor LEOMIE.

13. Zelfontwikkeling
Leonie en ik inspireren en motiveren elkaar als het op zelfontwikkeling aankomt. Zij is eigenlijk de enige vriendin van mij die op hetzelfde level gemotiveerd is als ik. We delen inzichten met elkaar, boeken, podcasts etc. Onze gesprekken over zelfontwikkeling zijn diepgaand en voor mij erg dierbaar. Onder het genot van een heerlijke latte kunnen we uren spreken over inzichten en levenslessen die we hebben opgedaan uit situaties. Door onze vriendschap evolueren we beiden als persoon, dat is zo bijzonder.

14. Coffee coffee coffee
Over latte gesproken, Leonie kan zelf heerlijke latte’s en cappuccino’s maken. Ik ga binnenkort haar ijskoffies proberen maar ben er van overtuigd dat ook deze mij niet teleur zullen stellen.

15. Efteling lovers
Dat we gek zijn op de Efteling is geen geheim. Ik vind het heerlijk om met Leonie te gaan omdat we samen de grootste lol hebben en de meest diepgaande gesprekken kunnen voeren terwijl we door het Sprookjesbos wandelen. Heerlijk. En leuke foto’s van elkaar schieten mag natuurlijk niet ontbreken. Ik ben blij dat we onze liefde voor dit pretpark met elkaar kunnen delen. 

16. Authenciteit en zelfvertrouwen
Toen ik Leo leerde kennen was ze echt nog een “meisje”. Dat was ik zelf ook btw. No offense, ik bedoel ermee dat ze soms nog wat onzeker was, nog niet helemaal wist wie ze was en welke kant ze opwilde. Een grijs muisje. Door de jaren heen, dat zijn er inmiddels al bijna drie, heb ik haar zien openbloeien en veranderen in een jonge, sterke vrouw. Ze staat in haar eigen kracht en weet wie ze is, wat ze te bieden heeft en welke kant ze op wil. Haar stijltje zoals eerder genoemd is daarin een perfect voorbeeld: ze durft haar authentieke, unieke en ongefilterde zelf te zijn. Dit vind ik zó mooi om als vriendin te zien.

17. Perfecte partner
Voor LEOMIE had ik me geen betere partner kunnen wensen. Zij bezit precies over de eigenschappen die ik mis, onze kwaliteiten gebundeld zijn een echte succesformule. Zo interesseert Leonie zich erg consistentie, in het groeien en bereiken van mensen via onze social media accounts. Ik probeer me te focussen op een unieke en persoonlijke touch van onze content: zo hebben we ons samen op de kaart gezet. We rock this.

18. Ongelimiteerd mezelf
Bij Leonie kan ik heerlijk ongelimiteerd mezelf zijn. Ze accepteert me precies zoals ik ben en laat me in m’n waarde.

19. Communicatief sterk
Leo is echt een supersociaal persoon en communicatief sterk. Ondanks ze niet altijd gemakkelijk vindt om zich kwetsbaar op te stellen kan ze goed haar gevoel uitdrukken en speelt ze open kaart met degene waar ze veel om geeft. Dit vind ik fijn. Bij Leo weet je altijd waar je aan toe bent, waar haar gedrag vandaan komt en wat haar “headspace” is. Ik vind dit heel knap.

20. Powervrouw
Ik vind Leo gewoon een powervrouw. Waar ze staat, wat ze allemaal bereikt heeft en hoe ze daar gekomen is. Ze heeft het allemaal zelf gedaan, ondanks vele kuilen in de weg. Ze vecht voor wat ze wil en dat is de reden dat ze zo ver is gekomen. She ain’t no quitter. Leonie inspireert mij!

21. Karaoke sessies
Ondanks Leonie natuurlijk 100x mooier kan zingen dan ik (outshine, kuch) vind ik het fantastisch om samen met haar karaoke sessies te houden. In de woonkamer welteverstaan, want ik wil natuurlijk nergens mezelf zo voor schut zetten met m’n eigen zangkunsten. Samen keihard Little Mix, the Backstreet Boys en Disney-hits zingen, ik hou d’r van.

22. Omdenken
Leo kan als geen ander haar mindset controleren en doet altijd zo hard haar best om na het gebruikelijke baalmomentje in een negatieve situatie de draad terug op te pakken en positief om te denken. Nogmaals, powervrouw.

23. Veelbelovend
Jullie gaan nog veel van Leonie horen. Mark my words. Ze rockt namelijk alles wat ze doet en doet het met volle overtuiging. Van het werken in het pedagogisch werkveld, het auditeren in de musicalwereld tot het profileren van zichzelf op social media. Deze meid gaat ver komen. Ze heeft de perfecte mindset, het talent, de persoonlijkheid en de looks om al haar dromen na te jagen. Ik ben ongelooflijk trots op haar en kan niet wachten om haar al haar doelen te zien behalen. Zij gaat er komen, trust me. Ik heb er volle vertrouwen in.

Lieve Leo, ik weet dat je dit leest. Ik wens jou alvast een heerlijke verjaardag en ik hoop dat je ontzettend van jouw dag gaat genieten. Je 22e levensjaar was niet je makkelijkste, des te fijn zien de vooruitzichten eruit voor je 23e. Ik ben trots op jou, op wie je bent en alles wat je doet. Ik voel mezelf geblessed met een vriendin als jij, je bent echt een topper en ik kan niet wachten wat de toekomst voor ons in petto heeft. Alles wat we samen gaan beleven en bereiken.. en alles wat op jouw pad gaat komen.. Proost op jouw volgende levensjaar, make it a good one. Blijf lekker jezelf schat, I love you ❤ Dikke kus Mies.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s