LEOMIE is back!

Mededelingen

Hi babes, het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er de afgelopen weken nauwelijks nieuwe content van LEOMIE is verschenen. Dit had alles te maken met een zomerstop. Deze was niet helemaal gepland vandaar dat dit niet duidelijk gecommuniceerd is. Het was de bedoeling dat er wekelijks content online zou komen maar daar dacht de internetverbinding op de vakantiebestemming anders over.. Vandaar; ongepland en onverwacht, maar toch fijn (achteraf gezien) –> een zomerstop. Maar niet getreurd, via deze blogpost kondig ik aan dat we weer back in the game zijn! Die drie weken rust heeft ons heerlijk de tijd te geven om op te laden, zowel mentaal gezien als in creativiteit. Er staan weer ontzettend veel leuke dingen op de planning en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen! Stay tuned for more. Vanaf volgende week staan we weer voor je klaar: iedere woensdag om 06:00 een blogpost online en iedere vrijdag om 18:00 uur een video! Tot volgende week! En niet vergeten, geef jezelf een beetje extra liefde ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s