Een boodschap aan jou

Blogartikelen

Lieve lezer,

Ik wil iets tegen je zeggen. Ik heb een korte, maar krachtige boodschap voor je. Ik hoop dat deze je inspireert.

Wees sterk, wees vriendelijk en wees vrij. Doe dingen die je trots laten voelen op de persoon die je vandaag de dag bent. Omring jezelf met mensen die jouw beste kant naar boven halen en neem afstand van mensen die het tegenovergestelde doen. Wees oprecht naar jezelf. Houd vast aan normen, waarden en principes. Laat niemand misbruik maken van je goedheid. Je hoeft niet te dealen met shit van anderen: zet jezelf altijd op de eerste plek. Geloof in jezelf. Geloof in jouw levenspad en alle wegen die je bewandelt (it happens for a reason). Wees goed voor jezelf en zorg voor jezelf. Wees jezelf zonder filter. Durf authentiek te zijn. Omarm je imperfecties. Perfectie bestaat niet dus laat los. Wees trots op de groei die je elke dag maakt. Accepteer dat deze groei komt met groeipijn. Niet iedereen zal je volgen in je groei, je zult wat mensen achter je moeten laten. Maar het is oké. Je zult je soms alleen voelen, of niet begrepen. Maar zolang je je eigen ‘back’ hebt, red je het wel. Houd van jezelf. Behandel jezelf nét zo als je een geliefde zou behandelen. Vertroetel, verwen en zorg voor jezelf. Complimenteer jezelf en maak keuzes omdat jij het wilt. Jouw geluk staat voorop. Wees dankbaar voor alles op je pad. Vier elk succes en leer van alles wat je doorstaat. Maar vooral: laat nooit iets of iemand in de weg komen als het op je persoonlijke groei aankomt. Houd de vrouw die je wilt zijn voor ogen en focus. Je verdient het namelijk om die vrouw te zijn waar je altijd al van droomde. Ik geloof in je.

Lieve lezer, je bent fucking awesome. Zolang je daar zelf in gelooft, kun je de hele wereld aan. At the end of the day, it is just you. En jij moet erin geloven. Jij moet je dromen waarmaken. Jij kiest het geluk in jouw leven. Jij creëert en jij bepaalt. Ik ben er even om je daaraan te herinneren.

Liefs ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s