30 feelgood affirmaties

Blogartikelen

Hi babes. Vandaag heb ik een heerlijk feelgood artikeltje voor jullie. Ik deel 30 affirmaties die mij een goed gevoel geven en inspireren om positief te denken over mezelf en het leven. Wat waren dat ook alweer, affirmaties? Well, affirmaties zijn positieve gedachten die je bewust hardop tegen jezelf zegt om je focus te shiften naar positiviteit, in gevoelens en in gedachten. If that makes sense. Affirmaties kom je tegen in meditatievormen en in de Miracle Morning routine (zie link voor artikel) maar je kunt ze inzetten hoe jij dat wil. Of je nu elke ochtend voor de spiegel affirmaties opdreunt of ze bovenin je agenda schrijft als een reminder voor positiviteit, ze maken een impact. Vandaag deel ik mijn 30 favoriete affirmaties. Ik hoop dat deze je doen inspireren! ❤

Ik kies ervoor om gelukkig te zijn.

Ik ben genoeg zoals ik ben.

Ik ben al het goeds waard in dit leven.

Mijn mogelijkheden zijn eindeloos.

Door mijn gedachten creëer ik mijn werkelijkheid.

Ik ben succesvol in alles wat ik doe.

Ik ben prachtig, inside and out-.

Ik houd van mezelf, ongeacht de mening van anderen.

Ik maak fouten, maar ik BEN niet deze fouten.

Ik kies voor een positieve mindset.

Ik verlos mezelf van negatieve gedachten.

Ik ben gezond en gevuld met positiviteit.

Ik accepteer mezelf volledig.

Mijn potentie is ongelimiteerd.

Elke situatie is een kans op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik ben trots op mezelf.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb.

Ik ben het waard om mijn dromen na te jagen.

Ik maak me niet druk om dingen waar ik geen controle over heb.

Ik behandel mezelf en anderen met liefde.

Ik accepteer mijn verleden.

Ik ben uniek.

Ik vergelijk mezelf niet met anderen.

Ik geloof in mezelf.

Ik het waard om lief te hebben en geliefd te worden.

Ik ben dankbaar voor iedere ademhaling.

Ik houd van mijn lichaam en ben dankbaar voor alles wat het voor me doet.

Ik creëer grenzen om mezelf te beschermen.

Ik beschik over alles wat nodig is om mijn dromen waar te maken.

Waar ik me bevind, is precies waar ik moet zijn. 

Ik vind het mooi om affirmaties te lezen, toch zeker deze. Ze geven me een goed gevoel en motiveren me om zo te denken. Ik heb er een aantal vereeuwigd in mijn bullet journal en schrijf er soms een aantal in mijn agenda om me er in een stressvolle periode aan te herinneren dat het goed is. Dat ik het aankan, dat dit met een reden op mijn pad komt, ik meer waard ben dan stress en ik moet vertrouwen op mijn eigen mogelijkheden en de loop van mijn leven. Ja, in periodes van stress zijn affirmaties een goed hulpmiddel als je het mij vraagt. Want als je kampt met negatieve emoties is het aan JOU om het mindset trucje uit te halen. Is het aan JOU om deze emoties te erkennen, te uiten en vervolgens om te buigen met positieve gedachten. Affirmaties kunnen je inspireren. Of je ze nu leest of hardop dreunt, ze kunnen een life-changing effect hebben als jij dit toelaat. Ze geven je hoe dan ook een fijn(er) gevoel.

Deel vooral jouw favoriete affirmaties met mij in de reacties. Uit het rijtje dat ik zojuist gedeeld heb of een die er niet tussen staat, die jou een goed gevoel geven. Sharing is caring! Laten we elkaar inspireren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s