Little Astrology: Ram seizoen

Blogartikelen

Hi babes. Happy New Year! Ik hoor je denken.. Wat?! Ik weet dat onze wereld enigszins stilstaat deze periode en het besef van tijd een beetje vervaagt, maar het jaar is zeker nog niet voorbij.. Klopt, het is nog altijd 2020. Maar… Vorige week is wel het Astrologische Nieuwe Jaar begonnen! De cirkel aan sterrenbeelden begint weer opnieuw bij het sterrenbeeld Ram. Deze gebeurtenis heeft me geïnspireerd om weer een astrologie artikel op te pakken, deze worden altijd goed ontvangen en ik vind het onwijs leuk om over te schrijven. Het Astrologische Nieuwe Jaar heeft me aan het denken gezet en gemotiveerd om een nieuwe mini-serie te starten, yay! Ik zal deze serie wijden aan mini-artikelen rondom astrologische seizoenen: de sterrenbeelden. Vandaar dus de naam Little Astrology. Wat kun je van deze serie verwachten? Iedere maand staat er een ander sterrenbeeld voor de deur, voor nu dus Ram, het eerste sterrenbeeld in het Astrologische Jaar. Ondanks het sterrenbeeld Ram wellicht niet in jouw Birth Chart voorkomt, wilt het niet zeggen dat Ram geen invloed op je heeft. In ieder Little Astrology artikel leg ik de bijbehorende eigenschappen en focuspunten per sterrenbeeld uit en hoe deze ons kunnen inspireren. Dus, that’s that. Enjoy babes, hope you will like it ❤

Ram – 21 maart t/m 19 april
Het eerste sterrenbeeld Ram (EN: Aries) is een vuursterrenbeeld, dit zegt veel over de energie die je in dit seizoen kunt verwachten. Passie, temperament, dynamiek en creativiteit. Ram barst van de levenslust en energie en dit kunnen we allemaal goed gebruiken. Toch zeker in een tijd van nu. Met het heerlijke voorjaarszonnetje zul je de energie wellicht al gevoeld hebben de afgelopen dagen.

De kenmerken van de Ram zijn de volgende:

 • Leiderschap
 • Vrolijk
 • Dapper
 • Origineel
 • Avontuurlijk
 • Innovatief
 • Spontaan
 • Zelfvertrouwen

Maar ook..

 • Snel geprikkeld door negatieve emoties
 • Neiging tot agressie
 • Egocentrisch
 • Competitief

Ram loopt graag vooraan en wilt de beste zijn, is z’n ongefilterde zelf en inspireert daar anderen mee. Hun persoonlijkheid vult de ruimte: zowel de vrolijke, positieve kant als de prikkelbaarheid en negatieve emoties. Ze zetten zichzelf op de eerste plek, barsten van het zelfvertrouwen en durven moedige keuzes en offers te maken om hun dromen na te jagen. Ze leven met passie!

You’re a feisty one, Aries. 

Wat leren we van het Ram seizoen? Wat kunnen we opsteken van de Ram- en vuurenergie die deze maand centraal staat? Hoe inspireert Ram ons?

 • Zet jezelf op de eerste plek.
 • Geloof in jezelf en vertrouw op jezelf.
 • Wees dapper en jaag je dromen na!
 • Ontwijk angsten.
 • Claim je vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Let op je prikkelbaarheid: laat je niet leiden door negatieve emoties.
 • Leef met passie!

Laat de vurige energie van de Ram een inspiratie voor je zijn om keuzes te maken en het leven te claimen waar je altijd van droomde. You got this babe ❤

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s